tuna with radish
Sunday, December 11, 2016Today we've had another fast cycling lunch - fried tuna garnished with fresh onion, with radish.
On the second photo you can see Chris in action - he couldn't resist any longer - the best lunch is a hot lunch :)
I recommend adding a bit of olive oil, it will enhance the flavor.
6 comments
no i wreszcie coś co bym zjadł ze smakiem , zdjęcie fajne
ReplyDeleteAle to nie jest mięso tylko tuńczyk. Choć ja go uwielbiam, bo jest tak konkretny jak mięso ;)
DeleteTuńczyk i kompozycja z rzodkiewką ....? zastanawiałam się przez chwilę ..ale powinno smakować dobrze gdyż smaki się wzajemnie bardzo dobrze uzupełniają.Gratuluję . Następnym razem tak zrobię.
ReplyDeleteSmakowało bardzo dobrze, bo rzodkiewka nieco szczypała po języku, a tuńczyk w smaku jest dość wyrazisty, trochę jak wołowina wśród mięs, więc wolę jeść go w podobnym zestawie co mięso.
DeleteBardzo ładnie ułożone, tło fajne, ostrość , kadr, światło OK. Smacznie wygląda :)
ReplyDeleteUłożone dość szybko, ale chyba powoli trochę opanowuję sztukę kompozycji na talerzu. Cieszę się że się zdjęcia podobają.
Delete