marinated squid Monday, December 05, 2016 Today for lunch I served marinated squid with rosemary and juniper, garnished with celery. Share This Story Share on Facebook Share on Twitter Pin this Post Tags: food, squid ← Previous Story Older Post You Might Also Like gastronomy contest - EOISpanish variation of polish mazurekchocolate cake 2 comments Jozef Radomanski5 December 2016 at 09:57Dzisiaj jedzenie monochromatyczne czarno-białe. Ciekawe jak smakuje? Jak cukierek piołunowy, czy słodka cytryna?ReplyDeleteRepliesReplyDorota Radomanska12 December 2016 at 21:24Smakuje bardzo delikatnie, ciężko opisać więc zapraszam na degustację. Myślę, że jak ktoś nie lubi jałowca to może mu nie smakować.ReplyDeleteRepliesReplyAdd commentLoad more...
2 comments
Dzisiaj jedzenie monochromatyczne czarno-białe. Ciekawe jak smakuje? Jak cukierek piołunowy, czy słodka cytryna?
ReplyDeleteSmakuje bardzo delikatnie, ciężko opisać więc zapraszam na degustację. Myślę, że jak ktoś nie lubi jałowca to może mu nie smakować.
ReplyDelete