tuna with radish

Sunday, December 11, 2016

Today we've had another fast cycling lunch - fried tuna garnished with fresh onion, with radish.


On the second photo you can see Chris in action - he couldn't resist any longer - the best lunch is a hot lunch :)


I recommend adding a bit of olive oil, it will enhance the flavor.

You Might Also Like

6 comments

  1. no i wreszcie coś co bym zjadł ze smakiem , zdjęcie fajne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale to nie jest mięso tylko tuńczyk. Choć ja go uwielbiam, bo jest tak konkretny jak mięso ;)

      Delete
  2. Tuńczyk i kompozycja z rzodkiewką ....? zastanawiałam się przez chwilę ..ale powinno smakować dobrze gdyż smaki się wzajemnie bardzo dobrze uzupełniają.Gratuluję . Następnym razem tak zrobię.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Smakowało bardzo dobrze, bo rzodkiewka nieco szczypała po języku, a tuńczyk w smaku jest dość wyrazisty, trochę jak wołowina wśród mięs, więc wolę jeść go w podobnym zestawie co mięso.

      Delete
  3. Bardzo ładnie ułożone, tło fajne, ostrość , kadr, światło OK. Smacznie wygląda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ułożone dość szybko, ale chyba powoli trochę opanowuję sztukę kompozycji na talerzu. Cieszę się że się zdjęcia podobają.

      Delete

Popular posts

Me on Facebooku

Flickr Images